Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Receptie

Laatst gewijzigd op 11-08-2023 08:06
Bij de receptie kun je incidenten melden, toegang tot parkeerplekken vragen en gevonden voorwerpen inleveren.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Gevonden voorwerpen 

Heb je verloren voorwerpen gevonden in gebouwen op de campussen van de Universiteit van Amsterdam? Bij receptiebalies en/of servicepunten kun je die voorwerpen inleveren. Ze worden dan geregistreerd op de website iLostExterne link. Daar kun je online proberen je eigen verloren voorwerp terug te vinden.  

Incidenten

Receptiemedewerkers bewaren de veiligheid in de gebouwen. Ze weren ongewenste personen, of laten hen verwijderen, en ze registreren (en rapporteren over -) incidenten; meldingen; en bijzonderheden op het gebied van veiligheid en beveiliging.

Ondersteuning BHV-organisatie

Bij calamiteiten ondersteunen medewerkers bij de receptiebalies de Bedrijfshulpverlening-organisatie (BHV). Ze kunnen de BHV-ploeg oproepen, hulpdiensten inschakelen, en ze beheren BHV-middelen, zoals megafoon, hesjes en portofoons en BHV-koffers, die ze bij calamiteiten ter beschikking stellen aan BHV’ers. Verder assisteert de receptionist vaak de hoofd ploegleider bij het notuleren wat er gebeurt. 

Toegang tot ruimtes en/of parkeerplaatsen

Voor eventuele toegang tot speciale ruimtes en/of parkeerplekken (in geval van medische indicatie) kun je bij de receptie terecht. Je leest meer over parkeerplekken voor mindervaliden  op de pagina Toegankelijkheid gebouwen.

Contact

Facility Services

Facility Services regelt verschillende voorzieningen op de campus. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor vragen over de collegekaart, informatie over het reserveren van ruimtes (let op: Servicedesk-FS kan geen ruimtes reserveren) of facilitaire zaken rondom evenementen.

Contactgegevens