Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Praktische stappen om je master te kiezen

Laatst gewijzigd op 07-07-2022
Je kunt verschillende factoren laten meewegen bij het kiezen van je master. Op deze pagina vind je informatie die je kan helpen bij het maken van deze keuze.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Welke stappen neem je bij het kiezen van een master?

Individueel advies

Als je behoefte hebt om jouw masterkeuze te bespreken met een loopbaanadviseur, dan kun je -als student van de UvA- contact opnemen met het UvA Student Careers Centre. Ons uitgangspunt is dat jij de vervolgstap zet die bij jou past.

UvA Student Careers Centre

De studiekeuze- en loopbaanadviseurs van het UvA Student Careers Centre helpen je bij het maken van keuzes op belangrijke momenten in je (studie)loopbaan. Maak een afspraak, bel in bij ons online spreekuur of e-mail ons.