info-circle
student.uva.nl is vernieuwd. Lees meer...
Welke opleiding volg je?

Hulp bij twijfels over je studiekeuze

Laatst gewijzigd op 21-07-2022
Voor UvA-studenten die zich willen heroriënteren biedt de UvA verschillende vormen van ondersteuning. Zoals een test, een studiekeuzetraject en/of een afspraak met een studiekeuzeadviseur.
Toon informatie specifiek voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Als je aan de UvA studeert en overweegt om van studie te wisselen, ben je altijd welkom om samen met de studiekeuzeadviseurs van het UvA Student Careers CentreExterne link te kijken welke studie bij je past. Dat kan een studie binnen of buiten de UvA zijn. Hieronder lees je meer over het aanbod van het UvA Student Careers Centre. Dit aanbod is alleen voor bachelorstudenten van de UvA en studenten die recent gestopt zijn met hun studie aan de UvA.

Inschrijfdata bacheloropleidingen

Als je al aan de UvA hebt gestudeerd, dan kun je je tot en met 31 augustus inschrijven voor een andere studie.

Internationale studenten met een verblijfsvergunning

Als je student uit een niet-EU/EER land bent met minder dan 30 EC, neem dan contact op met een studentendecaan over je verblijfsvergunning en bindend studieadvies.

Contact

UvA Student Careers Centre

De studiekeuze- en loopbaanadviseurs van het UvA Student Careers Centre helpen je bij het maken van keuzes op belangrijke momenten in je (studie)loopbaan. Maak een afspraak, bel in bij ons online spreekuur of e-mail ons. 

Contactgegevens