Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Hulp bij twijfels over je studiekeuze

Laatst gewijzigd op 26-08-2022
Voor studenten die zich willen heroriënteren biedt de UvA verschillende vormen van ondersteuning. Zoals een test, een studiekeuzetraject of een afspraak met een studiekeuzeadviseur.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Als je aan de UvA studeert en overweegt om van studie te wisselen, ben je altijd welkom om samen met de studiekeuzeadviseurs van het UvA Student Careers CentreExterne link te kijken welke studie bij je past. Dat kan een studie binnen of buiten de UvA zijn.

UvA Student Careers Centre

De studiekeuze- en loopbaanadviseurs van het UvA Student Careers Centre helpen je bij het maken van keuzes op belangrijke momenten in je (studie)loopbaan. Maak een afspraak, bel in bij ons online spreekuur of e-mail ons.