Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Student op Roeterseiland

Hulp bij crisissituaties

Laatst gewijzigd op 13-02-2024 18:12
Is er een crisis in je land van herkomst, zoals een natuurramp of oorlog? Zijn jij of je familie hierdoor getroffen en dreig je daardoor bijvoorbeeld studievertraging op te lopen of in financiële of mentale problemen te komen? Er zijn verschillende manieren waarop de UvA ondersteuning kan bieden.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • StudentendecanenEen studentendecaan van de UvA ondersteunt je bij bijzondere omstandigheden die je studie beïnvloeden, zoals ziekte, familieomstandigheden, financiën en studeren met een functiebeperking.
  • StudieadviseurDe studieadviseur kan helpen bij vragen over je studieprogramma, je planning of persoonlijke omstandigheden die je studie kunnen beïnvloeden.
  • StudentenpsychologenHeb je last van mentale problemen die je belemmeren in je studie? De psychologen van de UvA bieden diverse soorten begeleiding, zoals groepen, workshops, trainingen of gesprekken.
  • NoodfondsBen je student of promovendus aan de UvA en bevind je je in een noodsituatie die financiële problemen oplevert? Dan kun je een beroep doen op het Noodfonds.
  • ProfileringsfondsHet Profileringsfonds van de UvA biedt financiële ondersteuning als je door overmacht en bijzondere omstandigheden studievertraging oploopt.
  • Steun voor vluchtelingenExterne linkHet AUF verstrekt beurzen aan vluchtelingen die al studeren of als student zijn toegelaten. Het is een financiële tegemoetkoming in de studiekosten.