Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Hulp bij calamiteiten

Laatst gewijzigd op 19-07-2022
Wat moet je doen in een noodsituatie op de UvA? Wat is het alarmnummer? Waar kun je eerste hulp krijgen? Waar vind je verloren voorwerpen terug? Alles over een fysiek veilige studie- en werkomgeving.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Alarmnummer in een noodsituatieIn noodsituaties bel je de Centrale Meldkamer van de UvA met het centrale alarmnummer +31 (0)20 525 2222.
  • EHBOEerste hulp nodig op de UvA? Bel het alarmnummer +31 (0)20 525 2222 of meld je bij de portier.
  • Bedrijfshulpverlening (BHV)In alle gebouwen van de UvA zijn veiligheidsvoorzieningen. De bedrijfshulpverleners (BHV'ers) houden regelmatig trainingen en oefeningen.
  • Extra hulp om het pand te verlaten in noodsituatiesHeb je extra hulp nodig om het pand te verlaten als er een noodsituatie is? Bel de Servicedesk Facility Services: +31 (0)20 525 1403.
  • Receptie Bij de receptie kun je incidenten melden, toegang tot parkeerplekken vragen en gevonden voorwerpen inleveren.
  • Contactpersoon in geval van nood We vragen alle UvA-studenten om contactgegevens van iemand door te geven met wie we contact kunnen opnemen in geval van nood. Laat deze gegevens achter via SIS.
  • Verloren voorwerpenVerloren voorwerpen uit UvA-gebouwen, worden na inlevering bij receptiebalies en/of servicepunten geregistreerd op de website iLost, waar je kunt zoeken naar je verloren voorwerp.
  • Gevonden voorwerpenHeb je een voorwerp gevonden? Geef het af bij de receptie of het Servicepunt. Zij zorgen voor registratie op iLost.
  • Beveiliging en bewaking op de UvADe Centrale Meldkamer en Facility Services regelen op de UvA de beveiliging en bewaking.

Contact

Facility Services

Facility Services regelt verschillende voorzieningen op de campus. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor vragen over de collegekaart, het reserveren van ruimtes of facilitaire zaken rondom evenementen.

Contactgegevens