Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Homework Hub

Laatst gewijzigd op 26-03-2024 13:40
Ben jij een bachelor- of masterstudent aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid? Wil je scholieren helpen en bijdragen aan meer gelijkheid op Amsterdamse scholen? Doe mee met de Homework Hub!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Via Homework Hub kun jij meewerken of onderzoek uitvoeren bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Je kunt bijvoorbeeld helpen met huiswerkbegeleiding, een mentor zijn voor scholieren, onderzoek doen naar kansengelijkheid op Amsterdamse scholen of meewerken aan een project dat schoolkinderen helpt om alles uit zichzelf te halen.

Ook voor studiepunten

Voor sommige opleidingen kun je studiepunten krijgen als je meedoet aan Homework Hub, maar dit verschil per studie. Als je wilt weten of jij studiepunten krijgt voor jouw Homework Hub project, kun je dit bespreken met jouw stage coördinator of je examencommissie. Kun je geen studiepunten krijgen? Ook dan is Homework Hub een mooie kans om werkervaring op te doen en bij te dragen aan de maatschappij.

Aan de slag bij Homework Hub

Vul het formulier in om je aan te melden. Het Homework Hub team helpt jou bij het vinden van een passende organisatie. Als jij en de organisatie waar je naartoe wilt komt akkoord zijn, begin je met je stage- of onderzoekstraject. Het Homework Hub team staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Meld je aan!Externe link 

Partnerorganisaties

Via Homework Hub kun jij aan de slag bij een van de volgende partnerorganisaties: Stichting IMC weekendschoolExterne link, Weekend AcademieExterne link, Life SkillsExterne link, Stichting Scientia Potentia EstExterne link, Fawaka OndernemersschoolExterne link, Stichting MovieExterne link of Passie voor je ToekomstExterne link.

Voor vragen

Wil je meer weten? Neem dan contact op met projectleider Meltem Halaceli via homeworkhub@uva.nlExterne link

Homework Hub is onderdeel van het Mentoring Pathway Programma van het Centrale Diversity Office (CDO). Via dit programma wil het CDO ervoor zorgen dat alle studenten zich thuis voelen op de universiteit.