Informatie

Help je ons de site te verbeteren door een paar vragen te beantwoorden? Dit duurt maar 5 minuten. Start de enquêteExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Yoga class

Gezondheid en welzijn

Laatst gewijzigd op 03-03-2023
Het is belangrijk om goed voor je gezondheid te zorgen. Heb je lichamelijke of geestelijke klachten, voel je je niet veilig of is er iets anders wat invloed heeft op je welzijn? Je kunt altijd ergens terecht en staat er niet alleen voor. Vind hieronder de ingang die het best past bij wat jij nodig hebt.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Huisartsenpraktijk UvAAls student van de UvA kun je je bij Huisartsenpraktijk UvA laten behandelen door huisartsen met specifieke kennis van het studentenleven.
  • Mentale gezondheid Zit je niet lekker in je vel en ervaar je studieproblemen? Deze pagina geeft een overzicht van alle ondersteuning en hulpmiddelen die de UvA biedt op het gebied van mentale gezondheid.
  • Sporten bij USCZin om te sporten? USC is dé sportschool voor UvA-studenten. Vijf van de 7 USC-vestigingen zijn vlakbij een UvA-campus. En als student sport je heel goedkoop!
  • Studeren met een functiebeperking, dyslexie of chronische ziekteMet een functiebeperking, dyslexie of chronische ziekte heb je misschien speciale voorzieningen en begeleiding nodig tijdens je studie. Lees wat de UvA aan ondersteuning en begeleiding biedt.
  • Ziekte en studieBen je ziek of heb je een chronische aandoening? Laat dit aan je studieadviseur of studentendecaan weten. Zij kunnen je helpen zoeken naar ondersteuning.
  • Zwangerschap en ouderschap tijdens je studieBen je zwanger, of combineer je je studie met de zorg voor een kind, dan is het goed om samen met een studieadviseur te kijken hoe je dit het best kunt organiseren.
  • Stilteruimtes De UvA heeft stilteruimtes op de verschillende campussen. In een stilteruimte kun je je in stilte terugtrekken voor een moment van rust.
  • TandartsenHeb je een tandarts nodig? Op deze pagina vind je verschillende mogelijkheden.