Welke opleiding volg je?

Erasmus+ Traineeship-programma en -beurs

Laatst gewijzigd op 06-02-2023
Het Erasmus+ Traineeship-programma ondersteunt stages en onderzoeksproject in Europa met een beurs. Hieronder lees je wanneer en hoe je deze Erasmus+ Traineeship-beurs kunt aanvragen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Erasmus+ en Brexit

Plan je een buitenlandverblijf in het Verenigd Koninkrijk? Lees dan over de impact van Brexit op jouw verblijf en kans op een beurs op de pagina Erasmus+ en Brexit

Hoe het Erasmus+-programma totstandkwam

Het Erasmus+-programma is een initiatief van de Europese Unie om de uitwisselingen tussen universiteiten in de Europese Unie te verbeteren en de samenwerking in het hoger onderwijs te stimuleren.  De Europese Commissie financiert deze uitwisselingen. Alle opleidingen van de UvA nemen deel aan het Europese Erasmus+-programma. De afzonderlijke opleidingen hebben studentenuitwisselingsovereenkomsten gesloten met partneruniversiteiten in de Europese lidstaten, IJsland, Liechtenstein, Noord-Macedonië, Noorwegen en Turkije. 

Meer informatie over het standpunt van Erasmus inzake integratie, burgerschap, milieu, partnerschappen, mentoring en ondersteuning is te vinden in het Erasmus Handvest en de Erasmus Beleidsverklaring 

Contact

Let op: selecteer eerst je opleiding

Contactgegevens