Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

EHBO

Laatst gewijzigd op 11-08-2023 08:04
Eerste hulp nodig op de UvA? Bel het alarmnummer +31 (0)20 525 2222 of meld je bij de portier.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

De UvA zorgt ervoor dat er altijd EHBO-hulpmiddelen in de gebouwen beschikbaar zijn en dat de BHV’ers (Bedrijfshulpverleners) en EHBO’ers goed zijn opgeleid.

Eerste hulp

De portier van je gebouw is contactpersoon voor het verlenen van eerste hulp bij ongelukken. Als er iets gebeurt, bel de portier van je gebouw of het alarmnummer van de UvA: +31 (0)20 525 2222. 

Locaties UvA en telefoonnummers portiersExterne link

Bedrijfshulpverlening

De faculteiten zorgen dat er altijd bedrijfshulpverlening in het pand aanwezig is. Bedrijfshulpverleners (BHV'ers) zijn getrainde medewerkers die weten wat ze moeten doen bij noodgevallen. Zij kunnen onder meer eerste hulp verlenen. In drukbezette gebouwen zijn vaak ook gediplomeerde EHBO’ers aanwezig.

Contact

Facility Services

Facility Services regelt verschillende voorzieningen op de campus. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor vragen over de collegekaart, informatie over het reserveren van ruimtes (let op: Servicedesk-FS kan geen ruimtes reserveren) of facilitaire zaken rondom evenementen.

Contactgegevens