Welke opleiding volg je?
Informatie

De openingstijden van de UB op 18, 19 en 20 mei kunnen afwijken. Ga naar uva.nl/studieplekExterne link voor actuele informatie.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Informatie

De openingstijden van de UB op 18, 19 en 20 mei kunnen afwijken. Ga naar uva.nl/studieplekExterne link voor actuele informatie.

Contactpersoon in geval van nood

Laatst gewijzigd op 29-04-2024 10:38
We vragen alle UvA-studenten om contactgegevens van iemand door te geven met wie we contact kunnen opnemen in geval van nood. Laat deze gegevens achter via SIS.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Waarom een contactpersoon doorgeven?

Het is belangrijk dat we in geval van nood iemand kunnen bereiken die jou kent. Als je in gevaar bent of als je een gevaar voor anderen bent, dan kan het immers zijn dat je niet zelf  in staat bent om hulp in te roepen. In dat geval nemen we contact op met een persoon die jij hebt doorgegeven. Je kunt de naam, het telefoonnummer en e-mailadres doorgeven via SISExterne link. Laat ook weten wat je relatie met deze persoon is (ouder, vriend, zus, etc.). Vergeet ook niet om aan deze persoon door te geven dat jij hem/haar hebt opgegeven als contactpersoon.

Wanneer gebruiken we het noodnummer?

Er zal uitsluitend contact worden opgenomen met het noodnummer in geval van nood en nadat er overleg is geweest met een bevoegde collega. We gebruiken de gegevens nooit om andere zaken, bijvoorbeeld je academische prestaties, te bespreken.

Wie hebben toegang tot de gegevens?

  • Studieadviseurs van jouw faculteit
  • Studentendecanen
  • Team Integrale Veiligheid

Gegevens wijzigen en up-to-date houden

Het is belangrijk dat de UvA up-to-date gegevens van je heeft. Daarom vragen we je voortaan elk studiejaar of de door jou doorgegeven gegevens nog kloppen. Daarnaast kun je ze zelf op elk moment wijzigen of verwijderen.

Meer informatie

Vind je het lastig om deze gegevens aan de UvA te geven en wil je meer weten over waarom dit nodig is, dan kun je altijd contact opnemen met je studieadviseur of de studentendecanen.