info-circle
student.uva.nl is vernieuwd. Lees meer...
Welke opleiding volg je?

Contact met de UvA

Laatst gewijzigd op 05-08-2022
Heb je een vraag of probleem en wil je contact opnemen met een UvA-medewerker? Hier vind je de belangrijkste balies en personen.
Toon informatie specifiek voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Naar wie of wat ben je op zoek?

Waar vind je wat?

  • Studentensite: www.student.uva.nl 
   Deze site is bedoeld voor studenten die bezig zijn met hun opleiding. Je vindt hier algemene, praktische informatie over je opleiding, zoals contactgegevens, formulieren en procedures.
  • Studielink: www.studielink.nlExterne link 
   Via deze site regel je je inschrijving aan de UvA. Je persoonlijke gegevens (zoals het e-mailadres waarop je alle correspondentie van de UvA en je opleiding wenst te ontvangen) houd je bij via Studielink.
  • SIS: www.student.uva.nl/onderwerpen/sis-het-studentinformatiesysteem
   In het studenteninformatiesysteem SIS kun je je aanmelden voor vakken, resultaten raadplegen, diploma's aanvragen en verzoekschriften indienen. Je persoonlijke gegevens in SIS zijn gekoppeld aan de gegevens die je invult in Studielink.
  • MijnUvA: http://mijnuva.nlExterne link 
   Je kan inloggen op mijnUvA wanneer je een zogenaamd UvAnetID hebt ontvangen, nadat je je via studielink hebt ingeschreven. Het UvAnetID bestaat uit een gebruikersnaam, gelijk aan je studentnummer en een wachtwoord dat je later kunt wijzigen. Via MijnUvA krijg je toegang tot je Studentenmail, Studieweb en Blackboard.
  • Canvas: https://canvas.uva.nlExterne link
   Canvas is hét communicatiemiddel tussen docent en student, maar ook tussen onderwijsbureau en student. Op deze digitale leeromgeving vind je actuele mededelingen, studiemateriaal, opdrachten en nog veel meer. De toegang tot Canvas wordt in de startweek uitgelegd en is alleen mogelijk voor studenten waarvan de inschrijving al geheel geregeld is.
  • Rooster: rooster.uva.nlExterne link 
   Hier vind je het rooster waarop je kunt zien wanneer je voor welke vakken les hebt.
  • Studiegids: http://studiegids.uva.nlExterne link 
   De digitale studiegids is UvA-breed en geeft informatie over alle studieonderdelen, opleidingstrajecten en contactgegevens van docenten binnen de UvA.