Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Collegekaart activeren

Laatst gewijzigd op 29-05-2024 13:53
Heb je je collegekaart ontvangen? Om gebruik te maken van de functionaliteiten op je kaart, activeer je deze eerst online.Activeer je collegekaart
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Online activeren 

Zolang je kaart niet is geactiveerd, kan je met je collegekaart niet betalen bij bijvoorbeeld de printer en de drankautomaten. Je kan je kaart online activeren in de periode rond de start van het collegejaar, dus van begin augustus tot 1 oktober, en van half januari tot begin maart. Log in op mijnuvapas.nlExterne link en kies voor de optie 'Kaart activeren'. Je kaart is nu klaar voor gebruik.

Online activeren of foto uploaden lukt niet

Soms lukt het niet de pasfoto voor je collegekaart te uploaden via mijnuvapas.nl. Stuur in dat geval een e-mail met je pasfoto, je UvAnetID en je geboortedatum naar servicedesk-fs@uva.nlExterne link. Facility Services uploadt de pasfoto dan voor je. Ook als om een andere reden het online activeren niet lukt, kun je mailen.

Activeren bij de UvA Servicepunten

Buiten de start van het collegejaar om kan je je kaart uitsluitend bij een van de UvA-Servicepunten laten activeren. Hiervoor heb je een geldig identiteitsbewijs nodig (ID, paspoort, rijbewijs). Vervolgens kun je je collegekaart gebruiken.

Contact

Facility Services

Facility Services regelt verschillende voorzieningen op de campus. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor vragen over de collegekaart, informatie over het reserveren van ruimtes (let op: Servicedesk-FS kan geen ruimtes reserveren) of facilitaire zaken rondom evenementen.

Contactgegevens