Informatie

Help je ons de site te verbeteren door een paar vragen te beantwoorden? Dit duurt maar 5 minuten. Start de enquêteExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Cijfers en beoordelingen

Laatst gewijzigd op 21-11-2022
Lees meer over het beoordelingssysteem van de UvA en de regels voor plagiaat en fraude. Check direct je studieresultaten
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
  • Het nakijken, beoordelen en registreren van je studieresultatenDe beoordelingssystemen van landen kunnen verschillen. Bij je diploma ontvang je daarom standaard een overzicht van de Nederlandse cijfers en hun buitenlandse equivalenten.
  • Je studieresultaten inzienJe studieresultaten bekijk je op de pagina 'studieresultaten', op de Mijn UvA app of in het Student Informatie Systeem (SIS).
  • Plagiaat en fraude De UvA treedt streng op tegen plagiaat. Wie ernstige fraude pleegt, kan worden uitgeschreven en de studie niet meer afmaken. Zorg er dus voor dat je de academische regels kent.