Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Bureau Internationale Studentenzaken

Laatst gewijzigd op 05-12-2022
Bureau Internationale Studentenzaken (BIS) helpt je bij vragen over studeren in het buitenland via het Global Exchange programma en een aantal andere buitenland programma's.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Bureau Internationale Studentenzaken (BIS) is het centrale international office van de UvA en is verantwoordelijk voor meerdere programma's in het buitenland, zoals: 

  • Het Global Exchange Programme
  • INCiTE Summer School
  • Nice Summer School
  • U21 RISE Awards
  • UNICA Student Conference

Advies en informatie

Heb je algemene vragen over studeren in het buitenland of over het kiezen van vakken tijdens je uitwisseling? Neem dan contact op met je International Office

Geplaatst in het Global Exchange Programme?

Ben je al geplaatst in het Global Exchange Programma, dan vind je in CanvasExterne link wat je allemaal moet regelen voor je vertrek. Heb je een specifieke vraag over de partneruniversiteit? Boek dan een telefonisch consult bij BISExterne link.

Contact

Bureau Internationale Studentenzaken (BIS)

Heb je algemene vragen over studeren in het buitenland of over het kiezen van vakken tijdens je uitwisseling? Neem contact op met je International Office

Al geplaatst in het Global Exchange Programme of heb je een specifieke vraag over onze andere korte internationale programma's? Neem contact op. 

Contactgegevens