Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Betalen met je collegekaart

Laatst gewijzigd op 19-03-2024 16:56
Op de UvA kun je bij kantines, bibliotheekbalies en automaten betalen met je collegekaarttegoed. (Bij de koffie- en snoepautomaten betaal je met je bankpas.)
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Voordat je met je collegekaart kunt betalen, moet je je kaart eerst activeren. Heb je nog geen collegekaart? Vraag 'm aan

Je kaart opladen

Via de website myNetPayExterne link laad je tegoed op je collegekaart op. Je kunt je kaart ook opladen bij de oplaadpunten in de UvA- en HvA-gebouwen. Opladen bij de oplaadpunten op de locaties is gratis, via myNetPay betaal je € 0,50 per transactie. Als je met een buitenlandse bankpas of creditcard tegoed wilt opladen, dan kan dat alleen als je deze aan een Paypal-account hebt gekoppeld.

Tegoed op je kaart

Wil je weten hoeveel tegoed je op je kaart hebt staan? Dat check je via myNetPayExterne link of bij de oplaadpunten.

Problemen met je collegekaart?

Functioneert je kaart niet of kun je je collegekaart niet opwaarderen? Of heb je iets gehaald in de kantine en is er een dubbel bedrag van de kaart afgeschreven? Voor problemen met je collegekaart neem je contact op met de servicedesk van Facility Services.

Oplaadpunten

Op deze UvA-locaties vind je oplaadpunten.

Contact

Facility Services

Facility Services regelt verschillende voorzieningen op de campus. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor vragen over de collegekaart, het reserveren van ruimtes of facilitaire zaken rondom evenementen.

Contactgegevens