Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Wonen in Amsterdam en UvA Kameractie

Op zoek naar een woonruimte in Amsterdam? Tips vind je hier. En kijk meteen of je in aanmerking komt voor de UvA Kameractie.

Let op: tijdelijke kamers voor Nederlandse studenten beschikbaar!

 

Ben jij op zoek naar een kamer? Meld je nu aan!  

Vanwege de coronacrisis kun je je als Nederlandse student nu aanmelden voor tijdelijke kamers van woningcorporatie De Key, die normaal verhuurd worden aan internationale studenten. De maandelijkse huurprijs van deze kamers varieert tussen de €360 en €800, afhankelijk van het type kamer. 

De vaste huurperiode van deze kamers is van 27 januari 2021* tot 26 juli 2021**. Het is helaas niet mogelijk het contract daarna te verlengen. Je kunt tussentijds opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. 

* Je kunt je nog steeds aanmelden na deze datum. De startdatum (en einddatum) verandert dan naar een latere datum.

** In enkele panden wijkt de verhuurperiode af en geldt een einddatum van 16 juni, 30 juni of 2 juli.

Wat voor kamers zijn er beschikbaar voor mij? 

De beschikbare kamers zijn allemaal gemeubileerd en gestoffeerd. Er zijn kamers met gedeelde faciliteiten (zoals badkamer en/of keuken) en zelfstandige kamers met privé faciliteiten (studio met eigen badkamer en keuken) beschikbaar.  
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod? Op de Guest Compass van De Key kun je bekijken welke panden behoren tot het aanbod. We kunnen echter niet garanderen dat er in alle panden beschikbaarheid is. 

Let op: Sta je momenteel al ingeschreven bij de gemeente Amsterdam? Dan kun je alleen een kamer met gedeelde faciliteiten huren. Sta je niet ingeschreven bij de gemeente Amsterdam, dan kun je ook een kamer met privé faciliteiten huren.

Hoe meld ik me aan? 

Je meldt je aan door het onderstaande formulier in te vullen. Nadat je het formulier hebt ingevuld, sturen we jouw gegevens door naar De Key. Je zal binnen 2 weken bericht van hen ontvangen over het boeken van je kamer.

Veelgestelde vragen