Tentamens

• Hoe meld ik me aan voor tentamens?

In principe ben je automatisch aangemeld voor tentamens wanneer je bent ingeschreven voor het vak.

We raden aan voor de zekerheid de informatie over de tentamenaanmelding van jouw studie te bekijken op de opleidingspagina. 1. Kies in de opleidingenlijst jouw studie. 2. Klik op A-Z in de navigatiebalk. 3. Klik op vakaanmelding.

• Mijn vraag over tentamens staat er niet bij

Staat jouw vraag er niet bij? Raadpleeg dan de opleidingspagina van jouw studie op student.uva.nl.

1. Kies hiervoor in de opleidingenlijst jouw studie. 2. Klik op A-Z in de navigatiebalk voor meer informatie over opleidingsgerelateerde onderwerpen of klik op contact voor contactgegevens.