UvA-locaties, open dagen en contact

Op deze pagina vind je contactgegevens en informatie over UvA-locaties en open dagen.

Vind een medewerker

Contactgegevens van medewerkers

Vind een UvA-locatie

Overzicht van alle locaties

Ruimte reserveren of een studieplek vinden

Overzicht van beschikbare ruimtes en studieplekken

Open dagen en andere activiteiten

Aankomende UvA Bachelordag en andere activiteiten.

Aankomende UvA Masterdag en andere dagen.

Vind een service

• Central Student Service Desk

De Central Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Je kunt er terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, collegegeld, studeren in het buitenland en nog veel meer.

Als het antwoord op jouw vraag niet te vinden is in de veelgestelde vragen sectie, dan zijn er verschillende manieren om in contact te komen met de Central Student Service Desk.

• Onderwijsbalie

Bij de onderwijsbalie van jouw opleiding kun je terecht voor vragen over zaken zoals je vakaanmelding en je studieprogramma, maar ook voor het aanvragen van een cijferlijst.

Informatie en contactgegevens van de onderwijsbalie kan je terugvinden op de UvA studentensite:

1. Selecteer je opleiding

2. Kijk onder ‘Contact’ voor de contactgegevens van de onderwijsbalie