Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN uva.nl

Inschrijven master

 • Hoe schrijf ik me in voor een master?

  Doorloop het stappenplan inschrijven Master.

  Algemene informatie en veelgestelde vragen over inschrijvingen zijn te vinden via de Vraagbaak Studielink.

  Heb je verdere vragen over het inschrijven via Studielink? Neem dan contact op met de Central Student Service Desk.

  Gaat je vraag over de aanmelding tot de masteropleiding zelf (dus niet de aanmelding in Studielink), kijk dan op de website van de masteropleiding die jij wilt gaan doen. Klik in de lijst masteropleidingen jouw master aan en kijk vervolgens onder Application and admission of Toelating en inschrijving voor informatie over de aanmelding tot de master.

  Als je verdere vragen hebt over de aanmelding kun je direct contact opnemen de masteropleiding. Contactgegevens en openingstijden zijn te vinden onder Contact op de website van de masteropleiding.

 • Ik heb een vraag over de aanmelding voor mijn master, bij wie kan ik hiervoor terecht?

  Gaat je vraag over de aanmelding tot de masteropleiding zelf, kijk dan op de website van de masteropleiding die jij wilt gaan doen. Klik in de lijst masteropleidingen de master van jouw keuze aan en kijk vervolgens onder Application and admission of Toelating en inschrijving voor algemene informatie over de aanmelding tot de master.

  Als je verdere vragen hebt over de aanmelding kun je direct contact opnemen de masteropleiding. Contactgegevens en openingstijden zijn te vinden onder contact.