Persoons- en correspondentiegegevens

• Hoe wijzig ik mijn persoons- of correspondentiegegevens?

In Studielink kun je onder Mijn gegevens altijd de volgende gegevens aanpassen:

• 1. Roepnaam
    • 2.Telefoonnummer
    • 3. E-mailadres
    • 4. Correspondentietaal
    • 5. Gebruikersnaam (niet als je met DigiD inlogt)
    • 6. Wachtwoord (niet als je met DigiD inlogt)
    • 7. Correspondentieadres

Wijzigingen van persoonsgegevens in Studielink worden door de UvA overgenomen.

• Ik ontvang geen e-mails van de UvA, waar ligt dit aan?

Zorg ervoor dat je correspondentiegegevens in Studielink nog actueel zijn. Je dient dit zelf in te voeren. Dit doe je in Studielink. Ga in Studielink naar Mijn gegevens. Op deze pagina kun je je gegevens wijzigen.

Wijzigingen van persoonsgegevens in Studielink worden door de UvA overgenomen

Let op: zodra je je UvA-studentenmail activeert, worden alle e-mails vanuit Canvas naar je studentenmail gestuurd. Houd hier rekening mee.