College volgen in Artis over de onderlinge relaties tussen mens en dier? Valt een klimaatcrisis nog af te wenden? Kunnen we de ontwikkelingen van Artificial Intelligence nog bijbenen? Of laat je je liever prikkelen door de geopolitiek van Rusland? Volg een keuzevak bij het Instituut voor Interdisciplinaire Studies. Het nieuwe aanbod staat nu online.

Het Instituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS) heeft elk semester een aanbod van interdisciplinaire keuzevakken. Aankomend semester staan op het programma:

Aanmelden

Deze IIS colleges zijn toegankelijk voor studenten van alle faculteiten van de UvA. UvA studenten kunnen zich aanmelden via SIS. Klik op de links van de bovenstaande keuzevakken voor meer info en de desbetreffende SIS code. Aanmelden kan vanaf maandag 3 december.