Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

In deze update vragen we opnieuw aandacht voor het wijzigen van je wachtwoord. Inmiddels hebben ruim 70.000 collega’s en studenten hun wachtwoord veranderd. Dank daarvoor! Heb je je wachtwoord nog niet gewijzigd? Doe dat dan zo snel mogelijk. Eind deze week blokkeren we accounts waarvan het wachtwoord na 23 februari 2021 niet is gewijzigd. Heb je toetsen? Zorg dan dat je wachtwoord vóór 3 maart is gewijzigd.

We realiseren ons dat dit een lastig proces kan zijn. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de ICTS Servicedesk. We helpen je iedere dag van 7:00 tot 22:00 uur, óók in het weekend. Als je contact opneemt met de Servicedesk, houd dan rekening met enige wachttijd, zeker als je via e-mail contact opneemt. 

Teams van de UvA en de HvA werken nog steeds met man en macht aan het oplossen van de cyberaanval. Vooralsnog zijn er geen grote verstoringen in het onderwijs en onderzoek geweest, en we hopen dat deze uitblijven. Alle systemen zijn online en bruikbaar. Het onderzoek naar de aanval is in een vergevorderd stadium. 

Meer weten?

Updates en faq’s over de cyberaanval vind je op www.uva.nl/actueel/cybersecurity.