Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Hoe werkt het?

Ga naar Mapiq.com . Log in met je UvAnetID.

Reserveren

Maak een keuze uit een van de studie-opties (work alone, work together of op de PC-afbeelding) op de homepage en je ziet hoeveel studieplekken per categorie aanwezig zijn. Van daaruit volg je de stappen om een ruimte te reserveren of ga direct naar een van de gebouwen om een ruimte te boeken.

Je kunt de ruimtes en plekken op de dag zelf boeken. Met uitzondering van de studiekabinetten en projectruimtes in de Universiteitsbibliotheek. Deze zijn maximaal zeven dagen vooraf te boeken.

Je kunt in sommige gevallen ook onderwijsruimtes boeken. Maar let op: bij een onderwijsruimte is het gebruikelijk om een kwartier voor het einde de zaal al te verlaten, zodat de voorbereidingen voor het eventueel aansluitende onderwijs kunnen worden getroffen.

Druk of rustig? Check de heatmap

Naast de mogelijkheid om te reserveren kun je in gebouw BCD van Roeterseilandcampus en op Science Park in de gebouwen ABCD ook zien hoe druk en rustig het is op de plattegronden via de zogenaamde’ heatmap’. Klik op de pagina van het betreffende gebouw. Klik links een verdieping aan en klik links onder in het scherm op het icoon Occupancy. Deze optie volgt voor meer gebouwen.

Vind de weg

Klik de ruimte aan waar je naartoe wilt. Dit kan in de plattegrond of via het menu. Klik direct op de plattegrond waar je naartoe wilt (eerst selecteer je een verdieping in het gebouw) en dan op Show the route. Ben je op zoek naar een printer of andere faciliteiten? Klik in het menu op Services en dan in dit geval (voor de printer) op Facilities. Hier vind je ook zaken zoals Eten en drinken en toiletten.

Contact Servicedesk Facility Services (FS)

T: 020 525 1403
E: servicedesk-fs@uva.nl

Formulieren voor facilitaire diensten

Een aanvraag doen of storing melden? De status van je melding(en) bekijken? Ga naar www.uva.nl/fs-meldingen (nieuw venster).