Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Studiejaar 2020-2021

Informatie voor studenten in de Sociale wetenschappen in studiejaar 2020-2021

De uitbraak van het coronavirus heeft grote gevolgen voor het onderwijs, en dus ook voor jou als student. Op deze pagina vind je informatie die relevant is voor studenten die een opleiding bij het College Sociale Wetenschappen of de Graduate School of Social Sciences beginnen of voortzetten.

Gedurende het tweede semester zullen vakken nog steeds online worden aangeboden en zullen we toe gaan werken naar meer en meer fysiek onderwijs op de campus. Voor zover dit veilig en verantwoord is. We houden ons aan de coronamaatregelen die gelden. Als het mogelijk is willen we kleinschalig onderwijs op locatie aanbieden in blok 5 en 6. We dragen er zorg voor dat studenten die niet in staat zijn om naar de campus te komen in studiejaar 2020-2021 online onderwijs kunnen blijven volgen, zelfs als het onderwijs op locatie geleidelijk wordt opgestart.

Samen veilig studeren

Kom je naar de campus om college te volgen, of heb je een gereserveerde studieplek? Lees vooraf de afspraken over studeren op de campus.

Studiejaar 2021-2022: onderwijs op locatie

Ons uitgangspunt is dat we in studiejaar 2021-2022 al het onderwijs op De Roeterseilandcampus aanbieden, zonder beperkingen. We vinden het belangrijk dat studenten en docenten elkaar kunnen ontmoeten voor colleges en interactie. Natuurlijk is het onderwijs afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Maar het uitgangspunt is: terug naar normaal.  Alle (internationale) diploma-studenten worden in studiejaar 2021-2022 dus weer in Amsterdam verwacht.

Hoe ziet onderwijs in coronatijd eruit?

Onderwijs wordt gegeven binnen de richtlijnen van de overheid. We bieden de garantie dat al het onderwijs én examens doorgaan en stellen alles in het werk dat jij het beste uit je studie haalt.