Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Studiejaar 2020-2021

Informatie voor studenten in de Sociale wetenschappen in studiejaar 2020-2021

De uitbraak van het coronavirus heeft grote gevolgen voor het onderwijs, en dus ook voor jou als student. Op deze pagina vind je informatie die relevant is voor studenten die in september een opleiding bij het College Sociale Wetenschappen of de Graduate School of Social Sciences beginnen of voortzetten.

Start onderwijs in het academisch jaar 2020-2021

Alle studenten die zijn toegelaten tot de opleiding en op tijd het aanmeldproces hebben afgerond, kunnen in september met de studie beginnen. Iedereen krijgt begin juli 2020 meer informatie van de eigen opleiding over hoe het onderwijs in het eerste blok zal worden georganiseerd, dus hou je mail goed in de gaten.

Het is op dit moment waarschijnlijk dat in ieder geval de grote hoorcolleges online plaatsvinden, en dat we stapje voor stapje toewerken naar steeds meer fysiek onderwijs op de campus, mits dat veilig en verantwoord kan. Indien mogelijk starten we aan het begin van het studiejaar al met kleinschalig onderwijs op locatie. Je kunt erop rekenen dat we tot 1 januari 2021 doorgaan met het aanbieden van online onderwijs aan studenten die door reisbeperkingen nog niet naar Amsterdam kunnen komen, zelfs als het onderwijs op locatie geleidelijk wordt opgestart. Hoe het onderwijs vanaf 1 januari georganiseerd wordt, wordt ruim van te voren, en als het kan voor 1 oktober bekend gemaakt.

Updates & FAQ coronavirus

Ga voor de laatste updates en veelgestelde vragen voor UvA-studenten over het Coronavirus naar: www.uva.nl/coronavirus

Samen veilig studeren

Kom je naar de campus om college te volgen, of heb je een gereserveerde studieplek? Lees vooraf de afspraken over studeren op de campus.