Dit bericht is bedoeld voor studenten die zich niet (goed) voor vakken hebben aangemeld tijdens de vakaanmeldingsperiode van 11 juni 2020 t/m 23 juni 2020. Eerstejaars bachelorstudenten worden door de opleiding ingeschreven in de vakken voor het eerste semester van het eerste jaar.

Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie

Studenten die gebruik willen maken van naplaatsing en menen hier recht op te hebben, kunnen contact opnemen met de studieadviseur: studieadviseur-ca@uva.nl

Interdisciplinaire sociale wetenschap

Naplaatsing via ZOOM (https://uva-live.zoom.us/j/93615681441) op woensdag 26 augustus van 10-12 uur. Als je je meldt in de zoomlink, zul je via breakoutrooms door een van de studieadviseurs geholpen worden.

Politicologie

Studenten moeten mailen naar studieadviseur-pol@uva.nl op donderdag 27 augustus tussen 10 en 12 uur. Niet eerder! Mails worden vanaf 10 uur in volgorde van binnenkomst in behandeling genomen (door Outlook bepaald). Je wordt z.s.m. teruggebeld door de studieadviseurs op het telefoonnummer dat je in je mail opgeeft. Dus zorg dat je telefonisch bereikbaar bent, anders kunnen we je niet inschrijven voor de vakken.

In de mail moet staan:

In het onderwerp/subject: NAPLAATSING + Voor- en achternaam

In de mail:

• Voor en achternaam
  • Opleiding
  • Studentnummer
  • Telefoonnummer

Mails met onvolledige informatie kunnen niet in behandeling worden genomen.

We proberen alle mails dezelfde middag af te handelen, maar we kunnen niet zeggen hoe laat we  bellen. Dat is afhankelijk van de drukte.

Sociale geografie en Planologie

Digitale naplaatsing in SIS van 24 augustus (8.00) t/m 26 augustus (13.00), voor die vakken waarvoor nog plek beschikbaar is.

Sociologie

Studenten die gebruik willen maken van naplaatsing en menen hier recht op te hebben, kunnen contact opnemen met de studieadviseur: studieadviseur-soc@uva.nl