De wervingsperiode voor een nieuwe studentassessor heeft geen kandidaten opgeleverd.

De vacature heeft een aantal weken opengestaan, maar er hebben zich gedurende die periode geen geïnteresseerde studenten gemeld.

De studentassessor brengt een studentenperspectief aan tafel bij de bestuursvergaderingen van de UvA en praat met name mee over onderwijs- en studentgerelateerde zaken.

De termijn van huidige studentassessor, Masterstudente Iris Kingma, eindigt dit kalenderjaar. Begin 2020 start een nieuwe werving. De termijn van de nieuwe assessor verschuift daarmee van het kalenderjaar naar het collegejaar. Tot de start van het nieuwe collegejaar zal er hierdoor dus geen studentassessor aanschuiven bij het College van Bestuur van de UvA.