uva.nl

Vanaf 1 september 2019 kunnen medewerkers en studenten in Blackboard geen vakken meer inzien of materiaal downloaden.

Blackboard-archief

Alle cursussen van de collegejaren 2015-2016, 2016-2017 en 2017- 2018 van alle UvA-faculteiten worden naar zipfiles geëxporteerd en op een centraal beveiligde omgeving bij ICTS opgeslagen. Een selecte groep gebruikers van elke faculteit krijgt alleen leesrechten tot dit Blackboard-archief.

Waarom is Blackboard straks niet meer bereikbaar?

Met de overgang naar Canvas is besloten om het gebruik van Blackboard uit te faseren. Vanaf september 2018 ging fase 1 in waarin Blackboard alleen nog beschikbaar was om vakken in te zien en materiaal te downloaden. Vanaf 1 september 2019 gaat fase 2 in waarin Blackboard niet meer bereikbaar is en de cursussen worden gearchiveerd.

Toegang tot Blackboard-archief

Voor toegang tot het Blackboard-archief kun je terecht bij de Blackboard Course Administrators van je eigen faculteit.