For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

Studenten Services

Studenten Services

Vóór, tijdens en na je studie kunnen er verschillende zaken spelen die je studie direct of indirect beïnvloeden. Waar kun je dan met je vragen terecht? Studenten Services, de Onderwijsbalie en je studieadviseur zijn er voor je.

Studenten Services

Studenten Services is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Je kunt er trainingen volgen over studievaardigheden en loopbaanoriëntatie, en voorlichtingen bijwonen over studeren in het buitenland. Ook werken er professionals die je steunen en begeleiden bij studieproblemen of persoonlijke omstandigheden die het studeren in de weg staan:

Onderwijsbalie

Op zoek naar antwoorden die te maken hebben met je opleiding, bijvoorbeeld roosters, cijfers en boeken? Neem dan contact op met de Onderwijsbalie van je faculteit. Je vindt de contactgegevens op de contactpagina van je opleiding

Studieadviseur

Wil je ondersteuning bij persoonlijke omstandigheden die invloed hebben op de planning van je studie of je gezondheid? Neem dan contact op met je studieadviseur. Ga voor de contactgegevens naar de contactpagina van je opleiding