For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
Training and workshops

Studievaardigheden: overzicht

Gedurende elk studiejaar bieden de studentendecanen workshops en trainingen voor zowel Nederlandse als internationale studenten.

De workshops en trainingen studievaardigheden voor 2019-2020 zijn afgelopen. Toch kunnen we ook dit studiejaar nog wat voor je betekenen.

Vanuit huis studeren heeft impact op je focus, ontspanning en concentratie. Voor vragen rondom thuisstuderen kun je daarom terecht op www.uva.nl/thuisstuderen. Hier vind je tips en informatie over met wie je bij de UvA contact kunt opnemen als je vragen of zorgen hebt over het vervolgen van jouw studie. De studieadviseurs zijn bereikbaar en er zijn chatsessies met medestudenten waarin je met een klein groepje je situatie kunt bespreken onder begeleiding van een studentendecaan. Ook zijn de studentenpsychologen beschikbaar voor een gesprek.

We hebben goede tips en adviezen voor succesvol studeren.

Als je een vraag rondom de workshops en trainingen studievaardigheden hebt, kun je een persoonlijke mail sturen aan studentendecaan Ans Rekers: A.M.Rekers@uva.nl.

Aanbod 2019-2020

Hieronder vind je de Nederlandstalige workshops en trainingen die de studentendecanen in 2019-2020 aanboden. Het aanbod voor 2020-2021 kun je hier per 1 september 2020 vinden (en mogelijk al een week eerder).

Korte workshops (om de maand)

Maandelijkse workshops

Incidentele trainingen en workshops

Groepen en workshops in het Engels

We geven ook groepen, trainingen en workshops in het Engels (ook voor Nederlandstalige studenten en pas afgestudeerden).