EN

Ben jij die enthousiaste student die het leuk vindt om scholieren onder zijn of haar hoede te nemen?

Een belangrijke voorlichtingsactiviteit die de UvA voor scholieren organiseert is het ‘meelopen’. Tijdens het ‘meelopen’ neemt een student een scholier mee naar een hoorcollege en/of werkgroep. Op deze manier kunnen scholieren de sfeer proeven op de UvA en krijgen ze een beeld van de stof die wordt behandeld. Zo kunnen ze beoordelen of een bepaalde opleiding iets voor ze is.

Nieuwe meeloopstudenten

Zonder studenten geen meelopers, vandaar dat we ook voor dit studiejaar weer op zoek zijn naar studenten voor deze voorlichtingsactiviteit. Ben je enthousiast over je opleiding en vind je het leuk om scholieren onder je hoede te nemen? Geef je dan op als meeloopstudent!

Vergoeding

Meeloopstudenten krijgen per meeloopdag een vergoeding van € 15,-. Daarnaast krijg je voor jezelf en je meelopers lunchbonnen om in de pauze iets lekkers te halen in de kantine. Een meeloopsessie duurt gemiddeld drie tot vier uur, je neemt dan in principe drie scholieren tegelijk mee.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: Meelopen-science@uva.nl, ter attentie van Chelsea Wegman.