Wij zijn op zoek naar twee energieke studentassistenten ter ondersteuning van de bachelor SGPL en ISW. Je kunt solliciteren tot en met woensdag 15 januari 2020.

We zoeken voor het lopende collegejaar twee gevorderde studenten van de opleidingen SGPL en ISW (minstens BSA behaald bij aanvang dienstverband), die gemotiveerd is, een flexibele werkhouding heeft, goed kan communiceren, handig is met computers en graag in een academische omgeving wil werken. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk.

Werkzaamheden:

Het team van studentassistenten verrichten tal van ondersteunende taken in de diverse onderdelen van de bachelors ISW en SGPL en de masters Geografie, Planologie, Ontwikkelingsstudies. Het gaat hierbij om het ondersteunen van de docent bij zijn vak (die je zelf niet gevolgd hoeft te hebben), de voorbereiding, de logistiek (surveilleren bij tentamens, adhoc zaalreservering), de administratie en aanspreekpunt voor studenten die het vak volgen. Ook administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de opleidingsdirecteur of de opleidingscommissie kunnen tot het takenpakket behoren. De studentassistenten worden aangestuurd door de opleidingscoördinator en werken onder supervisie van de opleidingsdirecteur. Het is een uitdagende en intensieve bijbaan waarin je concreet een bijdrage kunt leveren aan de kwaliteit van het onderwijs.

Aanstelling:

De aanstelling is per 1 februari en loopt t/m half juli 2020.  Bij goed functioneren behoord verlening tot de mogelijkheden. Het salaris is afhankelijk van hoe ver je bent in je studie, maar minimaal € 412,- bruto per maand voor de 8 uursfuncties, exclusief 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Sollicitatie:

Ben je geïnteresseerd, stuur dan uiterlijk 15 januari 2020, een korte motivatiebrief inclusief je CV per e-mail naar Jeroen van Pelt, j.vanpelt@uva.nl. Gesprekken zullen 20 of 21 januari plaatsvinden.