Maandag 9 maart vindt een tweede bijeenkomst plaats in het kader van de wekelijkse gesprekken voor studenten en medewerkers met een afvaardiging van het College van Bestuur. Het gesprek vindt plaats in de Muziekzaal van CREA, van 13.30 uur tot 14.30 uur.

Tijdens de eerste bijeenkomst op 2 maart jl. is een lijst opgesteld met thema’s die in de wekelijkse gesprekken aan de orde kunnen komen. De gespreksleider zal in overleg met de zaal één of meerdere thema’s uitkiezen, waarover vervolgens met het CvB gesproken wordt.

De gesprekken zijn bedoeld voor alle studenten en medewerkers van de UvA.

Praktische zaken

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 9 maart van 13.30 uur tot 14.30 uur in de Muziekzaal van CREA. Aanmelden is niet nodig, maar vol = vol.

Roeterseilandcampus - gebouw I (CREA)

Ruimte Muziekzaal CREA

Nieuwe Achtergracht 168-178