De agenderende bijeenkomst van vanmiddag wordt wegens verwachte belangstelling en extra capaciteit verplaatst van CREA naar REC C 1.04. De bijeenkomst is bedoeld om de onderwerpen en thema’s voor de gesprekken met het College van Bestuur in kaart te brengen.

Op verzoek van de Centrale Studentenraad (CSR) en de Centrale Ondernemingsraad (COR) worden eerst de onderwerpen en thema’s in kaart gebracht. Daarna worden de gesprekken met het College van Bestuur georganiseerd. De bijeenkomst op 26 februari, georganiseerd door de CSR in samenwerking met de ASVA, duurt van 17.00 tot ± 19.00 uur en biedt daarmee ruim gelegenheid voor studenten en medewerkers om onderwerpen aan te dragen.

Om ruimte te bieden aan alle mogelijke inbreng, is besloten de bijeenkomst van vandaag te verplaatsen naar een grotere ruimte. Op de Roeterseilandcampus is hiervoor meer ruimte dan in CREA. De bijeenkomst is in REC C 1.04.

Huub Dijstelbloem, initiator van Science in Transition en hoogleraar Filosofie van wetenschap en politiek, treedt op als moderator van de bijeenkomst op 26 februari, waarbij naast het College van Bestuur ook de meeste decanen en studentenvertegenwoordiging aanwezig zullen zijn.

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, dan kunt u uw ideeën mailen naar de COR (cor-uva@uva.nl) of de CSR (csr@uva.nl).