Vanaf 20 mei kunnen alle studenten weer een reservering maken voor een bezoek aan de Bibliotheek met een maximum van 1 reservering per dag, 2 keer per week. Op de pagina 'Studieplek reserveren' kun je de informatie vinden over hoe te reserveren en welke voorwaarden de Bibliotheek hiervoor heeft gesteld.

Studenten kunnen via het reserveringssysteem Mapiq Shifts een studieplek reserveren, met een maximum van 1 reservering per dag, 2 keer per week. Op alle campussen zijn er plekken beschikbaar.

Individuele studieplekken: verspreid door de stad biedt de Bibliotheek individuele studieplekken aan. Zie voor een overzicht van alle reserveerbare studieplekken onze pagina over locaties en openingstijden of bekijk de mogelijkheden in ons reserveringssysteem Mapiq.

Verder blijft de Bibliotheek de coronamaatregelen vasthouden en gelden de volgende regels:

• In de Bibliotheek draag je een mondkapje. Alleen op de studieplek zelf mag je het mondkapje afzetten. We houden 1,5 meter afstand en volgen de vastgestelde looproutes.
  • Volg de aanwijzingen van het personeel ter plaatse op.
  • Houd geen studieplekken onnodig bezet. Kun je niet komen? Annuleer dan voor 23.59 uur online en maak je plek vrij voor een ander.

Lees meer over de coronamaatregelen op onze corona update-pagina.