Je hebt nog tot en met 10 maart om de Nationale Studenten Enquête in te vullen! Geef jouw mening over je opleiding en de universiteit en maak kans op mooie prijzen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Apple Macbook Air of Sony noise cancelling headphones? Het invullen duurt maar 15 minuten, dus dat heb je zo gedaan.

Op dit moment heeft al 24,6% van je medestudenten de NSE ingevuld. Uit de nieuwste tussentijdse opkomstcijfers blijkt dat AUC nog steeds bovenaan staat, 30,8% van de studenten daar heeft hun stem al laten horen. Ze worden op de voet gevolgd door ACTA en de FMG, waar bij beide faculteiten 25,5% van de studenten de enquête heeft ingevuld. Voor de verschillende faculteiten zijn de responsoverzichten op dit moment als volgt:

Faculteit

Respons

ACTA

AUC

FdR

FGw

FMG

FNWI

AMC

Uitnodiging voor enquête kwijt

Kun je de uitnodiging om de enquête in te vullen niet meer vinden in je mailbox? Geen probleem! Je kunt snel en eenvoudig een nieuwe link aanvragen op de website van Studiekeuze123.

Win mooie prijzen

Als je nog voor 10 maart even 15 minuten neemt om de enquête in te vullen, kun je daarmee mooie prijzen winnen:

• 1 x Apple MacBook Air (t.w.v. €1.199,-)
  • 4 x Sony noise cancelling headphones (t.w.v. €380,-)
  • 3x Logitech muis en toetsenbord (t.w.v. €218,-)
  • 400 x Bol.com bon (t.w.v. €25,-)

Waarvoor is de NSE?

De resultaten van deze enquête laten de UvA zien welke zaken de universiteit kan verbeteren. Daarom is het voor de universiteit belangrijk dat zoveel mogelijk studenten de NSE invullen. Door eerdere NSE resultaten heeft de UvA bijvoorbeeld een job board ontwikkeld voor werkzoekende (oud) studenten en heb je als student nu ook inzicht in de vakevaluaties. Ook worden de uitkomsten gebruikt voor voorlichting aan toekomstige studenten en het opstellen van landelijke rankings. Op 23 juni 2021 worden de resultaten van de NSE bekendgemaakt.

Over de NSE

De Nationale Studenten Enquête valt onder verantwoordelijkheid van Stichting Studiekeuze123, een onafhankelijk samenwerkingsverband van het ministerie van onderwijs, studenten (ISO en LSVb) en hoger onderwijsinstellingen (Vereniging Hogescholen, VSNU en NRTO). De NSE wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau MWM2. Studiekeuze123 wordt volledig gefinancierd door het ministerie van OCW.