Je bent onderzoeker of student aan de UvA met een idee dat mogelijk een positieve impact heeft op de samenleving. Schrijf je idee dan in voor de Amsterdam Science & Innovation Award (AmSIA), de competitie voor op onderzoek gebaseerde innovatieve ideeën.

De beste ideeën in een van de categorieën Maatschappij, Gezondheid en Milieu & Klimaat, geïnspireerd door de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, maken kans op een van de drie prijzen à € 10.000!

Maar er is meer wat het de moeite waard maakt. Deelname aan deze competitie biedt een uitgelezen kans om feedback te krijgen op je idee van experts in het vakgebied en om het potentieel van je idee te verkennen. Finalisten krijgen een pitch training waarin je leert je idee te presenteren op een podium aan een nieuwsgierige jury. Verder biedt IXA diverse PR-mogelijkheden om je idee naar buiten te brengen.

• Deadline voor aanmelden is 5 april 2021
  • Feestelijke finale is op 9 november 2021 in het Nemo Science Museum

Voor wie?

AmSIA staat open voor (teams van) onderzoekers, medewerkers en studenten van alle Amsterdamse universiteiten, hogescholen, academische medische centra en openbare onderzoekscentra. De competitie stimuleert inzendingen van ideeën uit alle onderzoeksdisciplines en domeinen.

Hoe doe je mee?

Meer informatie over de competitie en hoe je je kunt aanmelden, vind je op de evenementwebsite. Daar kun je tevens het aanmeldformulier downloaden en meer lezen over de procedure.
www.amsia.nl [ https://www.amsia.nl/ ]