De inschrijving voor de KNVI/KIVI Scriptieprijzen voor Informatica en Informatiekunde is geopend. Nominaties kunnen tot en met 16 september 2021 digitaal worden ingediend via het inschrijfformulier.

Scriptieprijzen

De KNVI/KIVI Scriptieprijzen voor Informatica en Informatiekunde worden jaarlijks toegekend ter bevordering van het wetenschappelijk onderwijs in de technische en exacte vakken. Studenten die afstuderen in het huidige academisch jaar 2020/21 kunnen worden voorgedragen via de website van de KHMW. Voordrachten kunnen uitsluitend door de bij de studie en examinering van de kandidaten betrokken docenten worden gedaan. Het inschrijfformulier vind je hier

In 2021 zijn er achttien afstudeerprijzen beschikbaar, ter bekroning van uitzonderlijke studieresultaten (masterscriptie of onderzoeksverslag), waaronder de KNVI/KIVI Scriptieprijs voor Informatica en Informatiekunde van € 3.000, en twee tweede prijzen van elk € 1.000, gesponsord door de KHMW.

Aanmoedigingsprijzen

Eerstejaarsstudenten kunnen worden voorgedragen voor de aanmoedigingsprijzen voor de beste studieresultaten aan een Nederlandse instelling voor wetenschappelijk onderwijs. Hiervoor is een apart inschrijfformulier beschikbaar.

Meer informatie over de prijzen en inschrijving, vind je op de website van het KHMW.