Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

De Facultaire Studentenraad FNWI zoekt dringend nieuwe leden. Zonder studentenraad kunnen de belangen van alle studenten van de faculteit volgend jaar niet vertegenwoordigd worden.

Als raadslid van de Facultaire Studentenraad heb je direct invloed op het beleid van de faculteit en overleg je regelmatig met de decaan en vice-decaan onderwijs. De raad geeft instemming en adviseert over een groot aantal uiteinlopende zaken die op onze faculteit spelen, om zo een optimaal studieklimaat te realiseren. Naast inhoudelijke zaken houdt de FSR zich ook bezig met meer praktische zaken, denk hierbij aan zaken zoals catering, de staat van het gebouw. Kort gezegd: je kunt als student met al je klachten en vragen terecht bij deze raad.

Aanmelden vóór 20 april

Wil jij deze uitdaging aangaan en lijkt het jou leuk om je met bovenstaande taken bezig te houden?  En wil jij volgend jaar met een gezellig team jouw steentje bijdragen om het onderwijs van je medestudenten te verbeteren? Meld je zo snel mogelijk aan, maar doe dat uiterlijk dinsdag 20 april.

Mocht je willen solliciteren of mocht je nog twijfelen, stuur dan zo snel mogelijk een bericht naar een van de studentenpartijen: LIEF (soco.lief@gmail.com) of 
SLAAFS (info@slaafs.com).

We zien je aanmelding met veel plezier tegemoet en hopen je te mogen begroeten op het inwerkweekend. 

De leden van de Studentenraad 2020-2021 
Decaan Peter van Tienderen 
Vicedecaan Lex Kaper (onderwijs) 

Lees meer over het aanmeldproces op de website van de FNWI.

Meer informatie?

Lees meer over de aanmeldprocedure op de website van de Facultaire Studentenraad of stuur een e-mail naar fnwi@studentenraad.nl