Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Vakaanmelding

Vakaanmelding bij de VU

Voor sommige keuzevakken binnen de opleiding moet je je aanmelden via de VU. Vakaanmelding bij de VU verloopt op een aantal punten anders dan bij de UvA.

In tegenstelling tot de UvA, kent de VU vakaanmelding per periode in plaats van per semester. De aanmeldperiodes vind je in oderstaande link. Daarnaast moet je je bij VU-vakken altijd apart aanmelden voor een hertentamen, als je dat nodig hebt.

Meer informatie over de procedure voor vakaanmelding aan de VU vind je op VUnet, waar je op in kunt loggen met je VUnetID. Zoek dan naar "intekenen onderwijs" en je vind de informatie over vakaanmelding.

Als je Natuur- en Sterrenkunde, Scheikunde of Wiskunde studeert heb je automatisch een hoofd- dan wel bijvakinschrijving bij de VU en dus ook een VUnetID. Mocht je nog geen VUnetID hebben, omdat je bijvoorbeeld een Bèta Gamma student met een exacte major bent, dan moet je nog een bijvakinschrijving aan de VU regelen. Meer informatie daarover vind je hier.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: vakaanmelding-fnwi@uva.nl met vermelding van je opleiding en je studentnummer.