Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Studiemateriaal

Studiemateriaal

Studieboeken

Je kunt je boeken bestellen via de studievereniging ACD. Hiervoor moet je wel lid worden van de studievereniging.

Meer informatie over de prijzen, data en procedures vind je op de website van de ACD

Syllabi en readers

Sommige vakken maken gebruik van een syllabus, reader of practicumhandleiding. Deze zijn online verkrijgbaar via de digitale leeromgeving Canvas. De meeste syllabi kun je downloaden en digitaal gebruiken. Je kunt een syllabus ook uit laten printen en bij je thuis of op een afhaalpunt laten bezorgen via Canon. In de Studiegids kun je vinden welk vak gebruik maakt van een syllabus of reader.

Voor sommige vakken en bepaalde practica of werkgroepen ben je verplicht een uitgeprint exemplaar mee te nemen. Bestel deze op tijd via de webshop van Canon; de levertijd is meestal 3 tot 5 dagen.

Laptop

Bij Scheikunde wordt volgens het Bring Your Own Device (BYOD) principe gewerkt: je werkt bij computerpractica op je eigen laptop. Dit betekent dat je verplicht bent om een eigen laptop aan te schaffen. Je kunt in principe zelf kiezen wat voor laptop en besturingssysteem je wilt, maar er zijn wel minimumeisen vastgesteld. Mocht je moeite hebben met het vinden van een geschikte laptop, dan is hiereen lijstje te vinden met geschikte modellen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van je laptop, maar er wordt op een aantal manieren ondersteuning geboden:

  • Op deze pagina staan installatieinstructies en licentiegegevens voor veelgebruikte software.
  • Als je problemen hebt met je laptop kun je per e-mail terecht bij Team Laptopondersteuning.