Switch to English

In augustus 2021 zal het Nederlands Studenten Orkest een bewerking van het meesterwerk Der Ring des Nibelungen van Richard Wagner ten gehore brengen. De bewerking is van Henk de Vlieger. De UvA verloot 150 kaarten onder medewerkers en studenten.

Voor elk van onderstaande data zijn 50 kaarten beschikbaar.

• Vrijdag 6 augustus, aanvang 20:15 uur – einde 22:15 uur
  • Zondag 8 augustus, aanvang 14:00 – einde 16:00 uur
  • Dinsdag 10 augustus, aanvang 20:15 uur – einde 22:15 uur

Programma

In dit ruim een uur durende werk zullen alle 110 musici het publiek meenemen langs alle orkestrale highlights uit de 16 uur durende operacyclus. Naast dit kolossale werk zal het NSO een opdrachtcompositie van de jonge, getalenteerde componist Thomas van Dun uitvoeren. Lichtkunstenaar Teus van der Stelt zal het topsportcentrum omtoveren tot een Walhalla, waarin je een avond of middag staat te wachten die je nooit zal vergeten.

• Thomas van Dun – In Transit (opdrachtcompositie)
  • Richard Wagner arr. Henk de Vlieger – The Ring an Orchestral Adventure

• Dirigent Frans-Aert Burghgraef
  • Solist Dominique Vleeshouwers
  • Lichtkunstenaar Teus van der Stelt

Lees meer over Het Nederlands Studenten Orkest en het programma. Hier is het ook mogelijk om kaarten te kopen voor de overige vijf concertdata.

Locatie

Alle concerten zullen plaatsvinden in Topsportcentrum Almere. De zaal zal worden omgebouwd tot een veilige concertlocatie.

Topsportcentrum Almere
Pierre de Coubertinplein 4
1362 LB  Almere

Aanmelden en wachtlijst

De verloting zal plaatsvinden op 23 juli, dus houd je inbox in de gaten.

Na de verloting werken we met een korte wachtlijst voor als er na verloting afmeldingen zijn.