Switch to English

Sinds kort kunnen studenten zelftesten bestellen om thuis af te nemen. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap wil graag weten hoe studenten die zelftesten gebruiken en wat zij vinden van de informatie over de zelftesten.

Wij hopen dat je hierover een kort vragenlijstje in wilt vullen. Ook als je de zelftesten niet gebruikt, is het belangrijk dat je meedoet. Alleen dan levert het onderzoek een compleet beeld van de argumenten voor het gebruik van zelftesten en de argumenten tegen het gebruik van zelftesten.

Anonimiteit en privacy

Het invullen van de vragenlijst duurt 5-10 minuten en is helemaal anoniem. Je kunt de vragenlijst invullen tot zondag 4 juli. De onderzoekers weten niets van je en kunnen ook niet zien wie welke antwoorden geeft. Als je meedoet en je vult de vragenlijst helemaal in, maak je kans op een cadeaukaart van bol.com van € 15. Helemaal aan het einde van de vragenlijst staat een linkje dat je kunt gebruiken om je aan te melden voor de verloting van deze cadeaubonnen.

Je kunt de vragenlijst invullen tot en met zondag 11 juli.