Eduroam installeren voor Windows

Voor een Windows-computer zijn dit de instructies:

Verwijder eerst de oude SecureW2 software:

• Klik linksonder op de Windows-startknop om het Windows-menu te openen.
  • Open het Control Panel en kies Programs > Programs and Features.
  • Klik met uw rechtermuisknop op SecureW2 en klik op Uninstall.

Nu moet SecureW2 opnieuw geïnstalleerd worden:

• Als je op een UvA-locatie bent: maak verbinding met het draadloze netwerk 'UvA Open Wi-Fi'. Op het Science Park maak je verbinding met 'Amsterdam Science Park'. Op een HvA-locatie kan je 'HvA Open Wi-Fi gebruiken'.
  • Open een internetbrowser en ga naar http://wifiportal.uva.nl. (LET OP: niet wifiportal.hva.nl.)
  • Voer je UvAnetID@uva.nl (LET OP: dit is niet je e-mailadres) en het nieuwe wachtwoord in.
  • klik op JoinNow.

Na deze stappen kun je weer verbinden met eduroam.