Eduroam installeren op Android

Je hebt geen verbinding met eduroam. Voer de volgende stappen uit op een UvA- of HvA-locatie:

• Ga naar Instellingen > Wi-Fi
  • Selecteer eduroam en kies “Vergeten”
  • Als je op een UvA-locatie bent: maak verbinding met het draadloze netwerk 'UvA Open Wi-Fi'. Op het Science Park maak je verbinding met 'Amsterdam Science Park'. Op een HvA-locatie kan je 'HvA Open Wi-Fi' gebruiken.
  • Ga naar het home-scherm en open een browser
  • Open de pagina wifiportal.uva.nl (Waarschijnlijk opent deze pagina automatisch. Let op dat je niet verbindt met wifiportal.hva.nl)
  • Download de app en installeer deze
  • Zo nodig moet je de beveiliging aanpassen voor de installatie van de app door Installatie van applicaties uit vetrouwde bronnen toe te staan
  • Volg de aanwijzingen en geef op: uvanetid@uva.nl en wachtwoord
  • Bevestig
  • Hierna kun je weer verbinden via eduroam. Controleer dit bij Instellingen > Wi-Fi