Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Blijf op de hoogte

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Op deze website vind je in de A-Z-lijst praktische informatie over je studie, daarnaast informeert de rechtenfaculteit je via Canvas, e-mail en het Studentennieuws.

A-Z-lijst

In de A-Z-lijst vind je alle praktische informatie over je studie, zoals de academische jaarkalender, onderwijs- en examenregelingen, printen, en informatie over studiebegeleiding.

Mijn UvA-app

Tip: download ook de Mijn UvA-app in de Appstore of Playstore. De app geeft je toegang tot roosters, cijfers en onderwijsmededelingen. Verder kun je er veel informatie vinden, zoals de beschikbaarheid van studieplekken.

E-mail

Je ontvangt per e-mail informatie over de vakaanmelding, het bindend studieadvies en grote roosterwijzigingen. We gebruiken hiervoor het e-mailadres dat je in Studielink hebt opgegeven. Zorg er dus voor dat dit e-mailadres klopt en dat je je e-mails regelmatig leest.

Studentennieuws

Via onze speciale studentennieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het belangrijkste nieuws binnen de UvA en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. We delen o.a. informatie over workshops, evenementen en lezingen. Deze nieuwsbrief ontvang je per e-mail.

Canvas

Canvas is de digitale leeromgeving van de universiteit. Elk vak waar je voor bent ingeschreven, heeft een eigen Canvaspagina.

Naar Canvas

Tip: download de Canvas-app in de Appstore of Playstore.

SIS

SIS is het systeem dat de UvA gebruikt voor vak- en cijferregistratie. In SIS kun je je eindcijfers bekijken. Je logt in met je UvAnetID.