De afdeling Marketing en Communicatie van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid is op zoek naar een enthousiaste student-assistent (8 uur per week) vanaf januari 2022, voor de duur van een halfjaar met de intentie het contract daarna te verlengen met een jaar.

Je maakt deel uit van het Marketing en Communicatie-team van de Faculteit de Rechtsgeleerdheid dat zich bezighoudt met de voorlichting voor aankomend studenten, de interne communcatie voor studenten en medewerkers, wetenschapscommunicatie en contact met alumni. Je werkt nauw samen met de BA en MA marketingadviseurs, met de evenementencoördinator en de andere student-assistent(en).

Werkzaamheden:

• ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van (online) studievoorlichting, zoals de bachelor- en masterweken en proefstuderen.
  • organisatie van schoolbezoeken, zoals de praktische zaken voorbereiden en presentaties bewerken.
  • verzendlijsten samenstellen en mailing opmaken en versturen naar geïnteresseerden die zich hebben ingeschreven voor evenementen.
  • onderhouden contact met het team van studentambassadeurs en bijhouden van administratie van hun werkzaamheden (planning, urenregistratie).
  • ondersteuning bij facultaire bijeenkomsten, zoals het aanpassen van presentaties, het regelen van faciliteiten en versturen van uitnodigingen.
  • helpen bij het maken van filmpjes of posts op social media voor studenten.
  • helpen vervaardigen van diverse promotiematerialen en bijhouden van de voorraad.

Profiel:

• Je bent bachelorstudent Rechtsgeleerdheid of Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam.
  • Je bent accuraat en kan goed organiseren.
  • Je vindt het geen probleem om fysiek en/of digitaal voor (grote) groepen te spreken.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.
  • Je kunt goed werken met Microsoft Office (met name Excel en PowerPoint).
  • Ervaring met CRM-systemen is een pré en interesse hiermee te werken is een must.
  • Je wilt je voor 1,5 jaar, van februari ’22 tot de zomer van ’23, committeren.

Meer informatie

Vragen met betrekking tot de werkzaamheden? Neem contact op met de (huidige) student-assistenten Blenda Gomes Rocha of Pieter Oostrom. Overige vragen? Neem contact op met Monique Jongerius.

Aanstelling

Aanstelling als student-assistent in tijdelijke dienst voor een half jaar vanaf 1 februari 2022, met verlenging van een jaar bij goed functioneren.

Het salaris bedraagt minimaal €2.310 en maximaal €2.502 bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur) en is afhankelijk van het studiejaar.

Sollicitatie

De vacature voor student-assistent bij de afdeling Marketing & Communicatie wordt opengesteld voor een student die ingeschreven staat aan de Universiteit van Amsterdam. Je kunt je sollicitatiebrief en cv uiterlijk 21 januari sturen naar h.vandoorn@uva.nl