EN

De Diversiteitscommissie en de Diversity Officer van de FdR nodigen alle studenten, medewerkers en het faculteitsbestuur uit om op donderdag 9 juli van 15.30 tot 17.00 uur online met elkaar in gesprek te gaan over racisme, diversiteit en inclusie binnen de FdR.

Detail Summary
Datum 9 juli 2020
Tijd 15:30 -17:00

We veroordelen alle vormen van racisme en betreuren het feit dat racisme nog steeds een dagelijks fenomeen is. Tijdens deze bijeenkomst willen we van elkaar leren, naar elkaar luisteren en gezamenlijk tot actiepunten komen voor onze faculteit.

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor studenten en medewerkers van de FdR. De voertaal van de bijeenkomst is Nederlands, maar natuurlijk is het mogelijk bij te dragen aan het gesprek in het Engels. In september zal er een soortgelijke bijeenkomst worden georganiseerd waarvan de voertaal Engels is.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via: diversity.lawschool@uva.nl

Aanmelden

Meld je aan voor 9 juli 2020 9.00 uur en je krijgt een Zoom-link toegestuurd via e-mail.

Meld je hier aan