Rechten (Bachelor en Master)

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

8-8-4: bachelor en master Notarieel recht

Laatste aanpassing webpagina: 8 juni 2012
Informatie onder voorbehoud van wijzigingen!

Welke situatie is op je van toepassing op 1 september 2012?

Volg de instructies bij de betreffende situatie.

1. Ik start op 1 september 2012 met de bachelor

In dat geval krijg je NIET te maken met de overgangsregeling. Je start namelijk meteen in het nieuwe bachelorcurriculum. Het nieuwe curriculum voor de bachelor Notarieel recht staat in de bijlage.

2. In start op 1 september 2012 met de master

(Na het oude bachelorprogramma)

Het nieuwe curriculum van de master Notarieel recht staat hieronder (op pagina 3).

3. Ik ben dan klaar met de opleiding Notarieel recht

In dat geval krijg je NIET te maken met de overgangsregeling. De rekenhulp hoef je niet in te vullen, maar we willen wel graag dat je 884-webformulier invult, zodat we dit kunnen registreren.

4. Ik ben dan nog bezig met de bachelor of master Notarieel recht

In dat geval krijg je WEL te maken met de overgangsregeling. We verzoeken je de 884-rekenhulp in te vullen, en het 884-webformulier.

Informatie voor deeltijdstudenten, oud-doctoraalstudenten, nominaal studerenden (de '8-8-4-overgangsprogramma's) en meer vind je via onderstaande link.

Gepubliceerd door  Faculteit der Rechtsgeleerdheid

21 juli 2015