Lijkt het je wat om inspraak te hebben op het curriculum van de UvA? Breng dan jouw stem uit en bepaal mede welk idee verder ontwikkeld wordt tot interdisciplinair keuzevak dat alle UvA-studenten aankomend studiejaar kunnen volgen. Zo houden we ons onderwijs actueel, relevant en betekenisvol.

Uit alle ingestuurde ideeën voor een nieuw, interdisciplinair vak in de UvA Create a Course Challenge 2021, is een selectie gemaakt van 10 originele en vernieuwende ideeën - waaronder een vak over blockchain, sociale inclusie op de universiteit, het dekoloniseren van yoga, moderniteit, samenzweringstheorieën en toegang tot medicijnen. Lees hier meer over de geselecteerde ideeën.

Nomineer jouw favoriet

Alle UvA-studenten en medewerkers kunnen tot 17 november 12:00 uur éénmalig stemmen op hun top 3. De vijf ideeën met de meeste stemmen gaan door naar de finale op donderdag 25 november, waar de finalisten hun vakidee zullen pitchen voor de jury en publiek.