Wil je het Nederlandse onderwijs cyberweerbaarder helpen maken en ben je een 'white hacker'? Doe dan mee met de eerste editie van HALON: Hack AL het Onderwijs Nederland!

Op 28 juni a.s. ga je in een team de strijd aan met andere teams om kwetsbaarheden te vinden in de open IP-reeksen van vier universiteiten en SURF, het ICT-samenwerkingsverband voor onderwijs en onderzoek.

Een team heeft maximaal drie leden, dit kunnen studenten, medewerkers of een mix ervan zijn. Heb je niet 1-2-3 een team paraat? Geen punt. Vermeld dan bij inschrijven in het opmerkingenveld 'Single Player'. De organisatie deelt je dan in een team in.

Schrijf je in vóór woensdag 22 juni. Op de website van SURF lees je meer over de spelregels en aanmelden.

HALON: Hack AL het Onderwijs Nederland!

Wanneer: Dinsdag 28 juni, van 9.00 tot 19.00 uur
Waar: TU Delft, Pulse-gebouw
Info: Surf.nl

P.S. Borrel, pizza, leuke prijzen en eeuwige roem liggen in het verschiet.